Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

med det spelar ingen roll

Du förför mig med ord målade
i pastell.
Du får fram de som gömt sig så djupt
och om inte stjärnorna var här o såg oss två
skulle du kyssa mig i natt?

Jag tittar mig om, för att se dig.
men du gömmer dig lika lätt som skuggan
spelar dig ett spratt i gryning.

Du formar fjärilar till ord.
Snöflingor bara med en lätt viskning.
Och jag vet att du är borta tills i morgon

Men de spelar ingen roll
så länge jag känner dina fingrar
mot min kind i natt.




Fri vers av malena
Läst 448 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-12 14:26



Bookmark and Share


  REYES
Du formar fjärilar till ord. nice ;-)
2008-10-12
  > Nästa text
< Föregående

malena
malena