Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där....





Där kärlek är poesi
och poesi stavas
kärlek

just där

i djupet av mitt hjärta
ekar orden
i varje hjärteslag




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 396 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-10-12 14:34



Bookmark and Share


  Maria T
Stor poesi om kärlek som
kommer från ekot av varje
hjärtslag. Lyssna...
2009-01-05

  Fredrik Stillesjö
Hej Michaela!

Där ekar det för mig med... Hälsar vännen Fredrik
2008-11-25

    Bodil Sandberg
Så vacker ..så underbart fin..du kan sätta kärleksorden orden du!!
2008-10-13

  Sladjana Zubcevic
Så vackert skrivet.
2008-10-13

  Anders Nordlander VIP
Jag blir alltid så glad då jag läser dina texter.
2008-10-12

  Åsa Gustavsson VIP
Skönt. Poesin hjälper kärleken på vägen, liksom...
2008-10-12

  Eaglemountains VIP
Fint om kärleken och poesin, som många gånger går in i varandra, blir ett.....och som kommer från djupet av hjärtat....
2008-10-12

  anits VIP
Så vackert skrivit
2008-10-12

    © Birgitta Wäppling VIP
Fint flyt har du i denna fina dikt.
Många applåder!!
2008-10-12

  Vilsen Annette-hittar vägen
Dina ord gör mig varm och glad
2008-10-12

    Maria Malm
Ord som utstrålar värme..
2008-10-12

    eva m h
Ja du är poesi!!!
2008-10-12

  Ewa-Britt Nilson VIP
P oesi
O rdbyggeri
E legant empati i etui
S om klapp på klapp
I kärlekens skrädderi
2008-10-12

  VampyrÄngel
SÅ BRA skrivet!!! (:
2008-10-12

  DanSan
****************************

Underbart formulerat! *APPLÅDER*

****************************
2008-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius