Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Chokladmuren

 


Med chokladbitar
som tegelstenar
och ångesten
som murbruk
byggde jag
muren
runt
mig
själv




Fri vers av Jojo
Läst 347 gånger
Publicerad 2005-08-04 13:14



Bookmark and Share


  Rosmarin
Väldigt bra! Träffande om matmissbruk.
2007-02-21

  Agnes
Den här texten skulle kunna vara jag en tisdagskväll, liggandes i soffan, iklädd morgonrock, raggsockor och sämsta pms-humöret, zappandes mellan bondkanalerna och med en ask Alladin på magen.
2007-02-21

  Teresia Ridell
Perfekt !!!
Kanonbra, målande ångest scenario.
2005-08-08

  Almaz
Ljuvligt snyggt skrivet! Så få ord som formar en stark känsla av ångest!
Otroligt läckra metaforer du kokat ihop...
Beundrar!!
2005-08-04

    ej medlem längre
En dikt som tilltalar mig, klingar smått bulimisk, men det kanske bara är konstiga jag som tolkar den så... *ler*
2005-08-04

    Bodil Sandberg
Fantasifullt så det står härliga till - men tragiskt
2005-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo