Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mod att döda




På väg

inte till

alltid från



I flykten

känner jag




INTET





I vila

hotar mig




ALLT





Äger mod att döda



min längtan




Saknar styrka att möta





mig själv




Fri vers av Mygg
Läst 240 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-10-12 20:01



Bookmark and Share


  Staffan Welroos VIP
snyggt! Gillar speciellt; "På väg
inte till
alltid från".

Så brukar det kännas för mig!

En applåd ska du få!
2008-10-15

  Sladjana Zubcevic
Bra skrivet.
2008-10-12

  © anakreon VIP
Svår situation, väl skildrad.
Min applåd hjälper föga.
Carl-Erik
2008-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Mygg
Mygg