Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara oseriöst flum!


i min värld!

du älgar in

medan jag ligger å myser på soffan som en fet lykklig kattunge

men våndas över varulvar i hemlighet

vi brukar låtsas att dom inte finns
när vi leker vampyrer bakom stängda dörrar
och tror att ingen ser




Fri vers av Vingklippt Ängel
Läst 314 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-12 21:15



Bookmark and Share


  SilentScreams
Jag vet inte vad jag ska skriva om den här...
Mer än att den tog mitt hjärta
när jag läste den<3
2008-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Vingklippt Ängel
Vingklippt Ängel