Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Studium Colorism..

Idag har jag gjort en
allvarsam studie.
För att allt skulle gå rätt till,
tillsatte jag en arbetsgrupp.
( jag )


Objekt: Skata
Ämne : Skatans färg

Min studie handlar om
en villfarelse som
många har . .

Att Skatan är svart-vit.

Genom noggrann visuell
iaktagande av objektet ,
kom jag fram till att så
icke är fallet.

Vill härmed göra er upp-
märksamma på några
av bakpartiets fjädrar..

Där kan vi se skimrande
blått och skimrande grönt.
( vackra nyanser )


Jaa, det var det hela..




Men . .



Kajan tror jag är fortfarande mest grå..















Övriga genrer av fågel grå
Läst 662 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-10-12 21:25



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
En enkel och rak och alltigenom störtskön text!!
2008-12-02

  Rolfsdotter
Du skriver med glimten i ögat, humor behövs, gillas!
2008-11-10

    Nattviol
tittar man noga..
så finns det färger
ÖVERALLT!

(det gäller bara att SE...)

"arbetsgrupp"... *S*
2008-11-01

    ej medlem längre
Skatan - en av Sveriges vackraste fåglar ...
Kanske kajan är grå, men grått är en palett i sig.
2008-10-24

    ej medlem längre
Okej, ahaa, nu känner jag mig
upplyst, tack för förklaringen
du! *ler* Härligt humorskrivet
2008-10-19

  glittertindra
en lång och mödosam studie det där förstår jag och otroligt omfattande och komplicerat med denna enorma arbetsgrupp dessutom... :)
2008-10-19

  papessa
den här var mycket rolig...
2008-10-18

    ej medlem längre
Jag älskar denna och jag älskar skator. Det är bland de vackraste fåglar jag kan se! Tack för denna härliga underbara...
2008-10-14

  Ewa-Britt Nilson VIP
Fjädra Dig Fågel
Fjädra Dig Fågel
så vi får se hur
fin Du är!!!!!!!
2008-10-12

  Bjarne Nordbö
Fågel grå skimmrar denna kväll. Alla nyanser finns där.
2008-10-12

    Karl Robertsson
Härligt när man inte behöver färger.... ja, ja kanske lite blått på svansen..Trevligt skrivet.
2008-10-12
  > Nästa text
< Föregående

fågel grå
fågel grå