Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jävla massa ord

Det är ett adelsmärke
Jag försöker appellera hos dig
det fungerar

Du är som en belevad
mot mig
tillsammans är vi en elit
om man ens kan säga så?

Du är min gunstling
det känns nästan lite illegalt

dina befallningar går jag på
och jag inte säga att jag inte gillar det
för det gör jag

det bästa med detta är väl att du inte kan
intervenera i mina tankar
för allt jag sagt nu , är bara så jag vill att det ska vara
det finns ingen sanning i det hela




Fri vers av greeneyes
Läst 250 gånger
Publicerad 2008-10-12 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

greeneyes