Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För gammal?


Vingar av renaste guld

Aldrig hade solen över vår kärlek varit större och starkare
de sa att du är för gammal för att bli min älskare
de viskade elakt om att du är alldeles för vacker för mig
men varje dag bad jag till de högra makterna
om att ängeln aldrig slutar vaka över min oroliga själ
hon skall belönas av Gud med två vingar av renaste guld
hon skall belönas av Gud med en krona av klaraste guld
hon skall av mig få allt jag kan ge henne
hon skall av mig få åldras utan smärta






Fri vers av Skrivarn
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-13 00:20



Bookmark and Share


  Jessica B
Gud vad fin den var.
Du beskrav allt så himla fint.
En stor fetting applåd för dig
2008-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn