Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min lillasyster


Som ett löv





Som ett fladdrande löv
i vindens lek

känner jag mig
när jag läser ditt namn
hugget i sten

ovillkorligt fastnaglat
i granit





Fri vers av Michaela Dutius
Läst 361 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-10-13 08:21



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Känslosamt och berörande/B
2008-10-18

  madigan
Känner med dig!
2008-10-13

  Sladjana Zubcevic
Smärtsamt vackert.
2008-10-13

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja då naglas
tanken fast
i en hast och
ens själ, tar igen
liksom ett nytt:
***FAR VÄL***
***************
2008-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius