Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strålar ända in

 

Jag klär av mig
för att jag tror
att jag kan se mig själv lysa
i en ny dager

Kanske finns det där något
bortom allt jag lärt mig
vara livet

Känner mig aningen lurad på konfekten
när jag förstår
att det jag lär andra
är bara ett ljus under en låda

inget som strålar ända in

Känner deperat längtan
att ifrånsäga mig
allt självklart

att all kunskap bortom vetskap
får bli min




Övriga genrer av Mona*
Läst 252 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-13 20:11



Bookmark and Share


  korpfjäder
Att låta ljuset lysa så att det blir tydligt vad som är verklig kunskap kanske?
2008-10-15

  * Ammi *
åh vet inte riktigt hur jag ska säga utan att bli för personlig *L* men du kan ju byta inriktning ...

och tänd ljusen på bordet i stället

kram
2008-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Mona*
Mona*