Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fallna hjärtslag

 

Jag läser dig fel
och
du fångar in mig igen

 i dina steg
stannar tid
och
jag faller in i dig

så lätt
glömma
frusna hjärtslag

sä lätt
glömma
fallen
kär lek

i dina fotspår
min blick fryser

 

du

är redan på väg

 

bort




Fri vers av Blodros
Läst 321 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-10-13 20:41



Bookmark and Share


  :boppi:
vackert formulerat , ömt , fint avslut
2008-11-06

  Rosen VIP
poesi både värmer och kyler...och denna är väl mer åt det sistnämnda...tolkar texten som ett uppvaknande..ut i kylan
gillas skarpt!
2008-10-23

    Stella Stol
Känslan för mig blir tinande is
när jag läser dina ord.
Ruggig tinande vår, kanske?
2008-10-21

  Thurizas
och ett hårt fall väntar..?

din text får mig att tänka på hur man vågat sig till att ge någon en till chans trots att denne krossade jaget brutalt en gång,för att åter krossa det som finns kvar.

riktigt bra fångat!
2008-10-16

  pussflufftess
...........tycker om ...................

"i dina steg
stannar tid
och
jag faller in i dig"

............underbart.................

Miss T
2008-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Blodros
Blodros