Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Piano

Mina fingrar är överallt
Och du glömmer bort att andas
Det är som om jag stal din luft ifrån dig
När mina händer faller tungt ner
I djupa ackord




Fri vers av Seud P Myno
Läst 356 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-13 22:24



Bookmark and Share


  LassO
hm låter.... klingande kärlek...
2008-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Seud P Myno