Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När vännen när?

Smek sönder min kind med frost.
Öppna mina ögon för det, så vackra.
Gå på trottoar kanten som när vi var små.
Håller du min hand?

Viskar du i mitt öra att vintern greppat tag i din själ.
Du är förlorad, du måste gå.

Tar du bort håret som gömmer mitt ansikte för sol.
Spelar du upp en melodi om liv.

Önskar du dig för mycket?
Eller har du allt vid din sida av värde?

Hoppas du för mycket?
Eller faller du som dalande löv?

Flyger du lätt som en fjäder?
Eller har även dina vingar krossats
mot den hårda asfalten

När älskade du sist vännen?
När blev du älskad sist.




Fri vers av malena
Läst 373 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-13 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

malena
malena