Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så vacker har du aldrig varit

Så vacker har du aldrig varit
som när ditt leende smälte
själens is
så vacker har du aldrig varit
som när din varma famn
läkte mina sår
som när jag kände
dina händer emot mina
dina kyssar mötte mina
så vacker har du aldrig varit
som när du mötte mig
äkta och sann

den natten då fåglarna sjöng
så att isen sprack
så att havet skälvde
så vacker har du aldrig varit
älskade sanna du

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 449 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-10-13 22:54



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
"den natten då fåglarna sjöng
så att isen sprack
så att havet skälvde"

Berörd i mitt innersta.Tack för fin läsning!
2008-10-15

  Fånga dagen
Helt sanslöst vackert skrivet vilken kärlek du förmedlar i texten till den tilltalade :) :)

mvh Anna-Karin
2008-10-13
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~