Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min älskade, älskade tjej

Minns när vi möttes den första gången,
till en ljuv symfoni av fågelsången,
Kärleken föddes i ett magiskt ögonblick
När Du och jag, varandra fick

Dig som jag har letat efter, i år och dag,
DU kom till mig en solig och vacker sommardag
Då många färgers blomster stod i fullaste blom,
Och då min egen vardag, hade varit så grå och tom

Så kom den dagen, då vi träffade varann,
Under äppelträdet, där Du satte mitt hjärta i brand
Under samma träd så tänker jag fria till DIG
Och alltid påminna DIG, om hur mycket jag älskar DIG

Jag kommer att lova DIG evig trohet, min vän,
Och överösa Dig med kärleksord, om och om igen,
Och ömsesidig respekt ska råda i vår relation,
Och trygghet ska Du alltid känna, i varje situation

Jag önskar att jag träffat Dig, i ungdomens dar,
Fått börja om från början, med DIG och mig som par,
Och i år skulle vi ha firat silverbröllopsdag,
Och Då hade jag fått mer tid med DIG, fram till idag.

Men nu låter jag så otacksam, Du får förlåta mig,
Jag vill ju bara bevisa, hur mycket jag älskar DIG,
Hur mycket jag njuter av varje stund, som jag är hos DIG,
Min blivande fru, min älskade, ÄLSKADE TJEJ……




© Ted Örnberg 2008




Fri vers av Eaglemountains VIP
Läst 464 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-10-14 07:44



Bookmark and Share


  friheten
Grattis!
2008-10-16

  Lotti
otroligt fint. Du är fantastisk på att uttrycka dig
2008-10-14

  Angeldust
Underbart vackert /kram Tinny
2008-10-14

    sunnanvind
Underbara känsla!!! Mycket varmt och kärleksfullt!
2008-10-14

  anits VIP
Vacker kärleksdikt
2008-10-14

  Ewa-Britt Nilson VIP
Oj, vilken fin dikt
Du fick till, klart
den som läser
detta vill, jag
säger bra:
*LYCKA*TILL*
*************
2008-10-14

  Ewa-Britt Nilson VIP
Oj, vilken fin dikt
Du fick till, klart
den som läser
detta vill, jag
säger bra:
*LYCKA*TILL*
*************
2008-10-14

    ej medlem längre
Jättefint om kärleken till någon!
2008-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Eaglemountains
Eaglemountains VIP