Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en strålglans av kärlek, i ett magiskt ögonblick.....

Min kärlek till Dig är som solens ljus
som glädjen i det pärlande vinets rus
som de sprudlande vågorna i forsens brus,
som den ljumma hoppfyllda vindens sus

som månens kärleksfulla romantiska sken,
som skogsstigens enkla riktning mellan stock och sten,
som den beskyddande tallens kronor som vaggar,
som rosornas skönhet med sina beskyddande taggar,

Som den porlande lyckans bäck, som rinner i ström
Som fantasin, när jag är mitt i en dröm
som styrkan, djupt rotad från en gammal ek
med inristat budskap, från kärlekens lek

Som tryggheten från den vithövdade örnens näste,
som stammen från trädet som ger oss trygghet och fäste,
som stillheten från minnenas vackra lund,
som från hoppet, där vi bygger den starkaste grund

Som längtans fågel, som flyger mot skyn,
som trohetens musik, som hörs från skogens bryn,
som åtråns förnimmelse, en fängslande känsla jag fick
I en strålglans av kärlek, i ett magiskt ögonblick.....




© Ted Örnberg 2008




Fri vers av Eaglemountains VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-10-15 01:19



Bookmark and Share


    sunnanvind
Wow!..fantastiskt! Så vackert och bilderna är ju magnifika!Här blir det helt klart ett *bokmärke*
2008-10-16

  anits VIP
Underbart vackert skrivit,
där kärlek och naturen går
hand i hand, härlig att läsa
2008-10-15

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ett ögonblick som gav
ett livets bästa nav
som ett hav där allt
bubblar upp och kring
som lyckans bästa ting
och fick Dig så gott i swing...
2008-10-15

    ej medlem längre
Snyggt!
2008-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Eaglemountains
Eaglemountains VIP