Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I dina händer



Skälvande

i dina händer

..som en
såpbubbla
eller en daggdroppe
från ängarna

som en
dansande ljuslåga
eller månens stråle

i mörkret

speglandes
i dina ögon

ligger min kärlek




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 382 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2008-10-15 10:22



Bookmark and Share


    forskaren
håller andan

i värmen
2008-10-25

  Maria Zena Viklund
innerligt vackert!
2008-10-18

  Betlehemsstjärnan VIP
Så innerligt vacker dikt. Hela ditt språk förmedlar en enorm känsla.
Underbar att läsa/B
2008-10-18

    © Birgitta Wäppling VIP
Mjukt och vackert rullar texten fram, som vågorna i havet när det är som mest rogivande.
2008-10-16

  berxper
Mmmmm...ljuv kärleksfull poesi!
2008-10-16

  Johan Bergstjärna VIP
Du beskriver Det Största... mycket vackert!
Ovanlig dikt.
2008-10-16

    vide
"såpbubbla" och "regndroppe"... dina ord talar om det sköra i kärleken...
vackert skrivet
2008-10-15

  Kristina Wallbing
Så varsamt och vackert!! Ännu en pärla från dig!
2008-10-15

  rebecca d
oerhörd vacker..och skört! sprött! som det är i Honom...ljuvligt
2008-10-15

    ej medlem längre
En go hjärtetext som du åter igen är bra på!
2008-10-15

  Sofie Viktoria
Så skirt och vackert!
2008-10-15

  Sladjana Zubcevic
"ligger min kärlek"
Så vackert skrivet.
2008-10-15

  Bibbi VIP
Helt ljuvlig och underbar poesi.
2008-10-15

  friheten
"ligger min kärlek"

Så vacker skriven M!
2008-10-15

  anits VIP
Ljuvligt vackert
2008-10-15

  Eaglemountains VIP
Vackert om kärlekens jämförelser i den älskades mysterium
2008-10-15

  Karin Rosberg
Helt underbar!! tack! bokmärker!!
2008-10-15

  Ewa-Britt Nilson VIP
Där fick Du till det
igen, min vän...
Hur det är, när
kärleken bär!
2008-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius