Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omotiverad att arbeta idag...

 

Min kompis fick sparken idag
per telefon

Hon hade frågat sin chef
hur denne hade agerat i en fråga

Helt fel visade det sig
och fick då stå till svars

Men min kompis
fick bära skammen




Övriga genrer av Mona*
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-15 13:59



Bookmark and Share


  korpfjäder
så får man inte göra - men gör och skyller på något annat.. fult.
Sånt måste ¨tas upp i facket och anmälas de vanliga lagliga vägarna. Det finns inte så mycket annat man kan göra som hjälper
2008-10-15

  devilsangel
vad fan?? får man göra så?? nä du, hon har rätt att säga nåt och fråga saker utan att få sparken, vi lever mer skyddat än så på våra arbetsplatser idag...så hon får kämpa på! Inte låta chef-svinet vinna
2008-10-15

  * Ammi *
Fy vad arg jag blir, sånt här avskyr jag!! hon får inte ge sig ..
2008-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Mona*
Mona*