Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INSTÄNGD, UTESTÄNGD OCH UTSLAGEN

Jag vill inte vara fången, instängd i detta skal,
där allt är kaos, och ett virrvarr med helvetiska kval,
Jag måste kunna krossa detta hölje, och få komma ut,
och slippa dessa plågor , så att allt blir som förut.

Det gör så ont i min kropp, mitt hjärta bankar,
min hjärna sorterar bland tusende tankar,
jag känner mig yr, ska jag svimma snart?
Kunde jag bara komma ut, skulle allt bli så underbart.

Min ångest har tröttat ut mig, jag är så matt,
Det känns som en tyngd av oro , som någon på mig har satt,
Kallsvetten rinner, och koncentrationsförmågan är väck,
mina knän skakar, händerna darrar, men är ändå stel av skräck

Kan jag vakna ur denna mardröm, och komma ut,
så jag kan leva normalt igen , precis som jag gjorde förut,
Jag vill inte fortsätta att plågas av det som nu händer,
och detta är inget jag skulle önska min värsta fiender

Finns det ingen ljusning för mig, i denna mörka håla,
Där ondskan gripit tag i mig, hur mycket ska jag tåla,
Jag ser ingen ljusning, bara mörker, är allt slut?
Jag befinner mig i hopplöshet, varför kan jag inte komma ut

Det syns inte utanpå, det är inte många som tror på mig,
bara någon av mina närmaste, och min fina kompistjej,
Men jag vill ändå inte belasta de, som står mig så nära,,
Utan försöka bli av med den börda, som jag själv så länge fått bära.

Jag har ju bestämt mig, jag ska övervinna,
Denna plåga, mot den jag bot ska finna,
För en vacker dag, ska allt detta onda försvinna,
Jag kommer att bli stark, FÖR JAG SKA VINNA!




© Ted Örnberg 2008




Fri vers av Eaglemountains VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-10-15 14:14



Bookmark and Share


  anits VIP
Du har bestämt dig för att bli stark
och vinna, då gör du det också, jag
vet att det kan ta tid
2008-10-15

  Fånga dagen
Hej det jag läser här är nått som jag verkligen känner igen därför att jag upplever detta själv ofta och har haft så sen många år
mycket bra beskrivet av dig om helvetesångesten .
Om du vill läs min senaste just om ångest

kram Anna-Karin
2008-10-15

    sunnanvind
Du kommer att vinna över detta...kämpa på!!! Stor lyckatillkram!
2008-10-15

  Ewa-Britt Nilson VIP
Här, Du är, en vän kär!
Vi hoppas så klart, att
Du igen på Ditt liv
skall få fart, och
få det gott och bra!
Håll ut, så kommer
det så klart!
2008-10-15

  "Dempa"
keep fighting!
2008-10-15

  Njord
Om man bestämt sig så vinner man
Vackert skrivet
2008-10-15

    ej medlem längre
Bra skrivet! Kram!
2008-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Eaglemountains
Eaglemountains VIP