Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fikonträdet blomstrar inte mer och fälten ger ingen föda


hur kan du igen
en gång till

hela jag
en blodig smärta
hjärtat i skärvor


då rörde jag mig
långsamt
för att inte falla sönder

nu håller du
ihop mig
jag lugnar mig
i din famn

och även jag
en trolös

den hand som slog
är den som tröstar

ända in i döden
har du älskat
älskar
ända in i döden
vill jag älska
dig





Fri vers av rebecca d
Läst 284 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-15 19:58



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En text som berör- helt suverän...

ända in i döden
har du älskat
älskar
ända in i döden
vill jag älska
dig

de orden tar jag med mig
2008-10-19

    ej medlem längre
En djupdykning på morgonkvisten! Inte fel!
2008-10-16

  Rachel Roth
otroligt stark text har du skrivit...Ditte
outgrundlig smärta
2008-10-15
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d