Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din stolthet

Din stolthet
som förut hindrade dig
från att falla
hindrar dig nu
från att resa dig upp

Det är så lätt
att tycka synd om sig själv
Alla kan falla
till och med du

res dig upp
livet väntar

Du tror att du har sett allt
men världen väntar
Solen skiner
Morgonen kallar

Jag bryr mig inte om din maskerad
Jag ser dig
för den du är

res dig upp
Jag väntar

livet väntar
på dig






Fri vers av Dagg
Läst 479 gånger
Publicerad 2005-08-05 03:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dagg
Dagg