Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TACK TILL DIG, MINA VÄNNER

Tänk om jag kunde förklara
hur mycket NI betyder för mig
tänk om orden jag ville säga bara
formades och gick direkt TILL DIG

DIG betyder NI som jag vill ge,
så mycket TACK för att DU ger
mig uppmuntran, får mig att le,
får mig på gott humör, och ser

att det finns ljus i vardagen,
i allt det mörka, som plågar
och då gör NI den dagen,
för mig mycket gladare, så att jag vågar

fortsätta och känna att jag klarar
av den dagen, när det känns tungt,
och att jag blir stark och försvarar
min kropp, så att det blir det lugnt

och att jag fixar den dagen och känner,
att jag fått styrka tack var DIG
så jag tackar DIG - MINA VÄNNER,
NI ska veta, DU ÄR VÄRDEFULL för mig




© Ted Örnberg 2008




Fri vers av Eaglemountains VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-10-16 08:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jättefint min vän och tack! Kram
2008-10-16

  anits VIP
Så fint skrivit, alla behöver vi någon
som stöttar, som tröstar när det är
svårt, när man varken vet ut eller in
ur svårigheter kan man få styrka, att
kanske någon gång hjälpa någon som
har det svårt, genom egna erfarenheter
vet man hur det är, när det stormar och
blåser. Ha det så gott du kan min vän,
tack för att jag får läsa det du skriver,
som är så välskrivet och fint
2008-10-16

    sunnanvind
Att ha människor omkring sig på olika sätt som vill en väl, stöttar och uppmuntrar är värdefullt! Ibland i livet så behöver man det mer än någonsin...Den tacksamhet du visar här i din text är vacker rakt igenom!

Prövningar finns av olika de slag, en del är svåra, mycket svåra...
När man är mitt upp i kan det kännas både hopplöst och kampfyllt..och man undrar varför..?!
Många gånger kan det vara en rustning för att kunna hjälpa andra som senare hamnar i samma situation..man kan använda sina svårigheter till att kunna ge andra hjälp...
Önskar dig lycka till och en applådkram!
2008-10-16

  friheten
Väldig fin skriven!
2008-10-16

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja utan en vän
är det inte lätt
att komma igen!
Men med en vän
eller två, går det ju
lättare då, att både
stå och vidare gå...
*****************
2008-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Eaglemountains
Eaglemountains VIP