Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansa med dina tankar




lås in mig i dina rum kasta nyckeln

låt mig springa på dina bakgårdar

naken ohämmad oförfärad

låt mig få sova i dina drömmar om natten

dansa med dina tankar om dagen



ta mig till en glänta i skogen dit bara vi hittar

med mjukt skönt gräs och en liten bäck som porlar

där kan vi ge oss hän i all vår längtan

älska så länge vi vill och orkar



månen kan få vara vår lampa om natten

för jag vill se dig när vi älskar

vill se dig i din åtrå till mig din längtan

för jag vet att du är än vackrare i de ögonblicken














Fri vers av sunnanvind
Läst 625 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2009-02-07 09:59



Bookmark and Share


  papessa
vackert vackert vackert
2009-02-07

    JJ VIP
sensuellt och vackert en vackert målad hyllning! applåd! Mvh. JJ.
2009-02-07

  Eva Langrath VIP
Romantik fylld av liv, Tack för underbar läsning.

Eva
2009-02-07

  ~Leonardo~
Så romantiskt..att jag skulle vilja dela dina drömmar om detta
om natten. Ta mig till din måne!! Applåd!!
2009-02-07

  anits VIP
Underbart vackert skrivit om
kärlekslängtan
2009-02-07

  Eaglemountains VIP
Underbart vackert skrivet i kärlekens ord
2009-02-07

  Larz Gustafsson VIP
Enormt sensuellt och även vackert, Sunny Sweet!
2009-02-07

    Lindizz
Romatiskt vackert, med ord av poesi som flödar, bravo!
2009-02-07

  Rosen VIP
Vackra ord om längtans fullkomlighet...
2009-02-07

  Blåbäret
härligt romantiskt driv om att få vara allt och mer därtill för varandra...tjusigt
2009-02-07

  mare VIP
Underbara romantiska tankar ...........
2009-02-07
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind