Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med dina ögon





Nu vill jag se

det du ser

Nu vill jag bära

din blick



Höra det

du hör

göra ditt språk

till mitt



Känna din ångest

och andas din sorg

Se in i ditt

mörkaste rum





kan jag kanske förstå

hur jag gör

för att äntligen nå




ända fram




Fri vers av Mygg
Läst 297 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2008-10-16 12:13



Bookmark and Share


    Maria Malm
Stor önskan om förståelse för annan människa.
2008-10-17

  Mona*
En önskan, så förtvivlat, som man ju aldrig kan uppnå. Att förstå en annan människa till fullo.
2008-10-16

  friheten
Vacker skriven!
2008-10-16

  Della K
*Applåd, applåd, applåd*

Nemen ja.... fan... precis så!!

Så många gånger som jag tänkt precis så här!!

Mitt älskade älskade ex sa ofta... "Om du bara kunda känna det jag känner en gång, då skulle du veta hur mycket jag älskar dig"
2008-10-16

  berxper
Du skriver med stor värme och djup empati!
Att verkligen försöka att förstå; och att grundligt identifiera sig med den andra personen.
Det är först då man når fram!

En underbar dikt!
2008-10-16

  Sladjana Zubcevic
"Känna din ångest

och andas din sorg

Se in i ditt

mörkaste rum





kan jag kanske förstå

hur jag gör

för att äntligen nå




ända fram"
Underbart skrivet.
2008-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Mygg
Mygg