Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vacker målning


Klyvna moln far med vinden
seglar varsamt förbi
värmestrålar skänker från ovan

Värmer mjuka kinder sköna
andas in oktober i lungorna
när spegelblankt vatten framhäver


Skådar löven som fallit till mark
en efter en har lagt ett  pussel
skapat målning för dess olika sinnen




Fri vers av Lindizz
Läst 233 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-10-16 14:20



Bookmark and Share


  Lena K Nilsson VIP
En vackert skriven höstbild...
2008-10-16

  Mygg
Vilken vacker bild du målar upp! Varma, trösterika färger!
2008-10-16

  Mygg
Vilken vacker bild du målar upp! Varma, trösterika färger!
2008-10-16

  karenina VIP
en vacker höstmålning. tycker om färgbeskrivningarna och känslan du förmedlar.
2008-10-16

  Mr Lindemann VIP
Ja, det är så att jag då även tycker att denna text är både fin i f'ärg som till form
2008-10-16

  Sladjana Zubcevic
Vackert skrivet.
2008-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz