Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Galenskap

Beröva mig denna ångest
Jag publicerar
För första gången

Stryk min kvot av social kompetens
Den är mig icke värdig
Fotnota mig åt sidan

Sträck ut min hand och ta den
Med dig
Till någon som behöver den bättre

Bryt loss mig ur denna galenskap
Isoleringen var ordinerad
För att jag skulle tänka

Beröva mig denna ångest
Alla stjärnor slutar blänka
Alla hjärnor slutar tänka

Spänn mig över det sociala himlavalvet åter
Låt mig få komma till tals, till lyssnan
Sprid på de fingrar som flätat mig

Åtnjut den frihet jag bjuder er
Friheten från ensamheten
Bind mig till samveten

Lossa mig från galenskapens boja
Den fjättrat mig och försatt i tvivlan
Förtvivlan

Ät min frukost, bryt mitt bröd
Tryck ner sparrisen jag bjuder dig
På fin restaurang

Överlåt handlandet åt mig
Du kan slappa framför TVn, datorn, mikron
Eller någon annan

Galenskap




Fri vers av Seud P Myno
Läst 335 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-16 20:01



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
De här orden talar till mig för jag känner igen...bra skrivet!!
2008-11-11

  Eva Langrath VIP
Berör starkt talar till mig om villrådighet och smärta.

Eva
2008-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Seud P Myno