Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

21:22

Ånger känner jag inte,
tillfredställelse.
kontroll.
Jag känner mig levande.




Övriga genrer av Sofiapoema
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-16 21:21



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Skönt!
2008-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema