Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TSM ÄR VI KÄRLEK

Du är natt, jag är dag
Du är månen, jag är solen
DU är vinter , jag är sommar
Du är kär och jag är lek
tillsammmans blir vi det vackraste
KÄRLEK !




Fri vers av ElinÄlskarDikter
Läst 406 gånger
Publicerad 2008-10-16 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ElinÄlskarDikter
ElinÄlskarDikter