Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det här hände för 10 år sen men det känns som igår


RIP kalle

Jag såg blodet som sprutade han liågg i en blod pöl
Han handleder var helt förstörda
Livet hade blivit en plåga för honom den dag

Droger, sprit och festande bidrog till att allting tog slut

Döden avspeglades i hans ögon då
Det var ångest till och med i hans skratt

Så han såg ingen annan utväg
Han ville sova den dagen aldrig bli väckt

Jag kommer alltid att undra vad det var som fick honom att fega ur
Jag hade ju festat med honom under alla dessa år

Jag ser nu honom som en fegis
Som tog det enkla vägen ut

Att ha sett honom sådär märkte mig för livet
Men jag skulle ändå vilja ha honom här hos mig nu
Höra hans skratt igen, röka en fet tillsammans
Och fast vi inte har samma mamma var han min broder

Han gick den dagen bara sådär

….Han lämnade mig i det här livet utan att ens säga hej då







Övriga genrer av REYES
Läst 207 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-16 22:11



Bookmark and Share


  Svartsilver
Ur djup sorg kommer ren ilska....
2008-10-16
  > Nästa text
< Föregående

REYES
REYES