Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stående där...

När jag ser på dig

Kan jag inte fatta att du kom till mig

Två så olika individer men ändå gör dom varandra hela

Jag är solen du är månen

Ska vi ska skapa våra egna galaktiska system

Jag har planeter du har stjärnor dom finns inuti våran själ

När vi finner varandra leder vi bort varandra helt

Det går inte att förklara med ord det som sker

Enbart med smekningar och kyssar

Kan vi göra varandra nöjda

kan vi släcka våra begär…





Fri vers av REYES
Läst 410 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-01-14 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

REYES
REYES