Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en ivrig tidslöshet

Jag skulle om jag kunde hämta hit månen åt dig
Skulle måla alla byggnader med kärleks färg
Bygga ett kärleks bo som stod ut mot alla oväder, som kunde aldrig rivas ner
Det känns som jag bara väntar och väntar på dig
Ser du inte min stora brasa den borde du väl kunna se
vänta på dig i tystnaden, ger inte ur mig ett enda ljud
Tills jag kan överraska dig
bli en enda varelse
hitta varandra i varandra
Se allt det från oss själva som vi själva inte kunde se
Nakna ger vi ut oss till varandra
Utan något att gömma från oss själva, så att allt vi har att se kan vi se
Ge och ta emot varandra nu idag i år och för många många fler
Fantisera om varandra även när vi är ett
Ansluta våra läppar i ett kyss
Som varar i alla evigheter
men för oss två ska det skapas fler
Vi kommer att vara tillsammans jag med dig och du med mig
i en evig kronisk tidlöshet….







Fri vers av REYES
Läst 402 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-14 16:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

REYES
REYES