Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
efter att ha levt med honom i 8 år känns det nästan fel när han inte är med...


min bror är en hund

Jag kan inte förklara det
Men du finns i centrum av mitt hjärta
För du har blivit min absolut bästa vän
Du finns med i nästan alla minna aktiviteter
att inte ha dig med i skollan
Känns helt fel
Dom timmar vi är från varandra
Kan vi återhämta sen
När vi springer i skogen, leker kurragömma och du får mig verkligen att le
Jag vett inte vad jag ska göra när du inte finns längre med
För jag speglar mig i dig du har blivit en del av mig själv
Hoppas du finns hos mig i flera flera år
Så vi hinner att gå till skogen oändliga gånger till
Du är så fin min älskling du gör mig hel
Andra kan inte förstå hur mycket du betyder för mig
För vi varit med om mycket tillsammans dom här 8 år
Vi har till och med get varandra värme när jag inte hade ett hem
Du är min bror och fast vi är totalt olika varelser, har inte samma mamma
Vi är inte ens släkt
För du är min bror hunden, du är egentligen mycket mer än det….




Fri vers av REYES
Läst 357 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-13 23:18



Bookmark and Share


  Blåbäret
tänk så mycket kärlek man kan få av djuren...härligt
2009-01-14

  Svartsilver
otroligt fint om vänskap_:)
2009-01-14
  > Nästa text
< Föregående

REYES
REYES