Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag måste gå vidare någon gång

Fan vad det har varit svårt, men jag vill ej se bakåt något mer
På den mjölk som spilldes ut av mig själv

Jag vill titta framåt nu, ta för mig av det som har att ges

Hämta inspirationen från fotografiet som har blivit superintressant för för mig

Resa till Thailand, till Chile och många många fler

Kanske till och med hittar jag en tjej

Vem vet framtiden ser ljust ut just nu

Jag har upptäckt sidor av mig själv
Som jag inte viste fanns där

Jag ska le åt livet och hoppas att den ler tillvbaks

Jag ska ta det försiktigt i framtiden

Inte försöka bli det som jag ville men aldrig blev

Tänka innan jag handlar
Har aldrig riktigt kunnat det

Det är därför mitt liv har blivit som den blev

Har alltid fått att undra dom som älskar mig

När kommer det att hända något mer?

Förlåt för att jag inte har kunna ta bättre hand om mig själv
Sorry säger jag till min farsa till min mamma min syster och många fler

Det måste ha en mening att allting blev ändå som det blev
Att jag slutades andas men jag gäspade efter andning igen

Jag var kanske tvungen och bli väckt från drömmen
På ett ruskigt sätt, annars skulle det säkert ha gåt riktigt snett

Så istället för ett fängelset med fyra murerar blev jag instängd i mig själv
Med värsta utsikten men jag kunde inte ta på den

Framför mina ögon en syn men som jag inte kunde se
Jag var så blind och vilse men nu har jag börjat att hittat mig själv

Jag kanske måste börja tänka på min nästa generation
Börja bygga någonting åt dom som jag kan ge

Till mina småttingar, små djävular hoppas era liv blir inte ens nära på hur mitt blev
Ni kommer att få ett tryggt bo med allt kärlek som jag kan ge

Nu ligger ni trygga i min säck, ni finns i min säd
Någon gång i framtiden ska ni hitta ett ägg
Där ni ska byggas, födas, dras mot ljuset
så jag kan säga hej till dig
Se mig själv i dina ögon
Börja älska dig och aldrig släpa taget om dig någon mer…




Fri vers av REYES
Läst 413 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-14 11:30



Bookmark and Share


  Blåbäret
andas framtidstro och försoning...att känna att man har sörjt klart och nu finns det plats för något mer att träda in och ta plats...du går vidare i dina texter och kommer framåt :)
2009-01-14
  > Nästa text
< Föregående

REYES
REYES