Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den finns i cirkelns hörna...

kärlek
finns
överallt
men
samtidigt
ingenstans
jag måste
bara
finna den nu...




Fri vers av REYES
Läst 293 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-14 10:54



Bookmark and Share


    Tea Alex
:) Har tänkt liknande tankar jag med.
2009-01-14
  > Nästa text
< Föregående

REYES
REYES