Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allting om på nytt

Livet tog inte slut
den forsat bara i ett annat riktning

där såg jag saker som jag ej vill minas
saker som fick mig att på mig själv tvivla
om vad jag kan uppnå, vem jag är och var jag ska

Jag fick lära mig att gå och att trivas med smärta
men det har varit värt
nu kan jag andas och känna mig stolt
för att jag äntligen till slut
jag kan säga att jag börjar
närma mig den slutgiltiga slut…




Fri vers av REYES
Läst 351 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-04 08:24



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Vackert och hoppfullt skrivet, med rätt inställning, mot nya mål och möjligheter, trots smärta ...
2009-02-04
  > Nästa text
< Föregående

REYES
REYES