Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det har alldrig hänt mig men jag har hört om personer som gör så i allafall mycke unga meniskor...


därmed slut

Kan du snälla inte göra illa dig själv
Varje gång vi bråkar känns som att du upplånar mig
Jag vill inte ha din död på mitt samvete
Om du skulle våga gå längre än att bara göra illa dig själv
Glaset som skär i din hud
Skär i mig med
När du gör illa dig för att göra illa mig
Du är dum i huvet om du tror att jag vill leva längre med dig
Du är sjuk och jag gör sakerna ännu värre
För att se mig gråta släpper du lite smärta från dig
Du tar nu alla mina krafter allt går till dig
Jag vågar inte längre finnas i ditt liv
Det finns inget bra med det
Det är slut nu och du har ingen annan
att skylla än dig själv….





Fri vers av REYES
Läst 354 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-14 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

REYES
REYES