Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det visade sig att jag är en krigare...

-Visste du om att jag har varit blind
Inga fel på minna ögon men jag kunde ändå inget se

-Visste du att jag har varit stum
och inte kunnat skrika när det gjorde ont som mest

-Visste du att jag har inte kunna röra mig
Mitt liv i paus blev

-Visste du att jag har haft hundratals kompisar
Men helt ensamt jag förblev
Och att jag levde för dagen
Ännu en framtid hade jag inte sät

-Visste du om det jag redan visste själv
Att jag är starkare än jag trodde
att jag mottog livet som av en slump jag hade fått återse

-Nu vet du saker om mig som jag mer än någon annan visste om mig själv
Att döden knackade på min axel när jag drömde drömmar
Men jag vände inte om mig
Jag forsat framot och se
Hur läskigt än livet blev…





Fri vers av REYES
Läst 386 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-14 12:25



Bookmark and Share


  Blåbäret
en krigare, som aldrig ser tillbaka utan trampar nytt spår framåt...starkt om att kämpa...
2009-01-14

  glittertindra
oja... inget annat än en krigare då... visst är det underligt att envishet tar en långt.. längre än man någonsin kan tro... :)
2009-01-14
  > Nästa text
< Föregående

REYES
REYES