Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du lånade

Får jag låna din tid
du kommer aldrig
att få tillbaka den

Precis som den där kastrullen
du lånade och brände sönder
Jag fick aldrig tillbaka den

För jag fick en ny
eller jag fick köpa mig en ny

Så nu ska även du bli ny..






Fri vers av Spirit
Läst 283 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-17 15:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit