Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

73. Förvandla mig



Behöver jag bry mig om
min granne
Ska jag ta vara på
min broder
Behöver jag tycka om
min systter
lika mycket som mig själv

Och Herre
dom som jag inte alls
vill kännas vid
Jag vill slingra mig undan
Jag vill inte blanda mig i
Vad har jag inte gjort

Uthärda mig Herre
Du har rivit mitt skuldebrev
Gudomlige Mästare
förvandla mig




Fri vers av Maria T
Läst 463 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-10-17 19:16



Bookmark and Share


  Smurfan
Det känns alltid bra och be för sin granne mfl.
Både sina kära oc....
:)
2008-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T