Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En undran i själens bo


När hjärtats längtan är utvädrad,
när doften av rädsla ej längre känns,

ska inte sinnena dansa och glädjen stå högt i tak då?


Var det kanske inte rädslans bittra aromer som fyllde själen,
kanske förirrade förtroligheten mot fel horisont.

Vad är det då som hindrar lugnet och beslöjar livets solsken?








Fri vers av Susy Q
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-19 21:08



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Fint skrivet om den tomhet som uppstår när spänningar släpper. Om inte fallet är så att det som vädrats ut bara är en del av det som skulle vädras. Hur som helst - väl formulerat. Tack för att du skriver.
2008-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Susy Q
Susy Q