Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi hade ett liv

 

vi hade ett liv
men den resan går mot sitt slut
vi reser i samma kupé
bredvid varandra
som vänliga främlingar

jag ville ställa mig upp
dra i nödbromsen och skrika
jag ville backa tillbaka
innan allt är för sent
till någonstans där det gick fel

men jag sitter stillsamt kvar
sorgen vilar i mitt knä
och jag tiger
vet
det är ingen idé




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 383 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-10-17 23:08



Bookmark and Share


  Rosmarin
sorgligt

väl beskrivet och uttryckt med fina symboler

läser och tänker: finns det inget annat sätt? det bara MÅSTE det!
2008-10-18

  Nina V A
det är lätt att applicera dina ord och igenkänningsgraden lägger sin tydliga tjocklek som bas att vandra utmed. Återhållsamheten och frustrationen och hur de sargar inuti. Att ha ett liv och hur slutet rusar allt närmare kan skrämma och frammanar nog oavsett reflektioner
2008-10-18

  Larz Gustafsson VIP
Utomordentligt!
2008-10-17

  fågel grå
Håller med aol.
2008-10-17

  aol
känner en våldsam klump i halsen så smärtsamt vacker dikt
2008-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger