Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordlekar med verklighet

Vi leker ordlekar
med era verkligheter

Vi smaskar verksamhet
från bortanför

Vansinnigt varsel
marknadsför sig

i våra drömmar
skapar vi

utrymmen som
propsar på

sin närhet




Fri vers av virre
Läst 588 gånger
Publicerad 2008-10-17 23:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre