Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kärlek ska du få

Min kärlek ska du få
som små , små pärlor
i ditt hår
min ömhet ska du få
som små silkesband
om själens bok
min vänskap
ska du få som små
viskningar i vinden
min älskade ros
min kärlek ska du få
som små ,små pärlor i ditt hår
min ömhet ska du få
som små rosor i din hand
likt siden mot din själ
ska orden smeka dig
min älskade ros

 

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 472 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-10-18 04:01



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Bedårande vacker...med tydliga och vackra bilder...man ser hur du sätter pärlor i håret på den du vill göra glad medan man läser
2008-10-19

    ej medlem längre
Bild och text i harmoni!
vacker!
2008-10-18

  DanSan
***************************

Mmmm så underbart smekande rader
och vackert som en vindfläkt över
havet . . .

Sparas och applåderas!

***************************
2008-10-18
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~