Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

:)

 

 

 

Det är bara din kärlek jag vill ha

 

...inget annat




Övriga genrer av Mona*
Läst 244 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-10-18 08:49



Bookmark and Share


  korpfjäder
det räcker ju.
2008-10-18

  Domino
haha, jag gillade den=) bra skrivet...
2008-10-18

  * Ammi *
Hm.. bara och bara ..
Ja ibland kan det låta så enkelt
kram!
2008-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Mona*
Mona*