Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dig

Titta på stjärnorna älskling.
Se de är skapade för dig o mig.
Känn rörelseenergin, den stannar upp allt,
den gör dig fri, om så bara för i natt.

Du önskade dig ett liv.
du kastade ett annat.

Var det så du ville att de skulle bli?
Så jag tog min tid och vandrade i väg.
Klockan stannade till och jag insåg,
jag skriker efter dig, vill göra allt till något vackert.
Du vet att jag bryr mig om dig.

Så försvann du bort, har du hittat ditt hem?
Är du lyckligare nu?
Jag är inte säker på om allt blev rätt`
och har du någon gång känt sig så ensam?




Fri vers av malena
Läst 357 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-18 13:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

malena
malena