Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svarslöst

 

kanske är det den som är värst

bristen på svar

att tigas ihjäl hela tiden

är att vittra

sönder inombords

 

en ful och fel staty i gips 

ställd i förrådet 

på något konstmuseum

 

inte trendig

inte tidstypisk

 

funderade flickan 

 




Fri vers av molly crayons
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-18 15:42



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, det är så det kan te sig för en flicka på väg mot tonåren, fint och så
2008-10-18
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons