Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

uppsatt för adoption

 

 

din avsikt

före

födslovåndor

 

adoption

 

 

ditt beslut

efter

födsel

 

egots vilja

 

 

min

mening

 

att

bara

 

 

leva

 




Fri vers av Rolando Furioso
Läst 276 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-19 01:38



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
...
och överleva!
2008-11-09

  Mr Lindemann VIP
Ja, låter lite så
2008-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Rolando Furioso
Rolando Furioso