Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tror att du blir lycklig i ditt nya hem....


När den lilla fågeln dog

Vart är du lilla fågel på väg någonstans?
Ska du träffa Gud i den avlägsna himmelen månntro?
Låter han dig stolt sitta på sin ena hand
och sjunga sånger från flydda tider
änglarna faller då utan vidare i skön gråt
du lilla fågel vilket gyllene moln
ska du slå dig ner på efter din död?
Tror du att änglarna låter dig bygga bo i deras böljande hår
lilla fågel är du i himmelriket för att stanna?
Kanske når dina klara toner aldrig mer ett mänskligt öra
men jag vet att Gud älskar att ha dig hemma nu











Fri vers av Skrivarn
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-19 06:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn