Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kalla krigets slut


Äktenskapet var ett krig
Ett kallt krig
Så hade det inte alltid varit men till slut
Skilsmässan var fredsfördraget
Så skönt de kändes med ”lappen” i handen
Det stod där, bekräftat
”skilsmässan är beviljad”

Jag öppnade en flaska champagne
På kvällen, ensam för mej själv men ändå
Men som alla krig, så vann ingen, egentligen
Som alla ”fredar” så….
Var det ett slags, kompromiss
Men man var trött på krigandet
Det kalla kriget var äntligen slut

Så skönt…
Nu stod det där
På pränt…
Ler fortfarande när jag tänker på det…
;=)




Fri vers av LassO
Läst 190 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-21 00:31



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Det är skönt när strider lägger sig..... så borde fler krig sluta!
2008-10-21
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO