Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

74. Ingen ofarlig färdväg



Det är höst nu
Löven har vissnat
och fladdrar bort för vinden
Mitt inre är ett kaotiskt virrvarr
Jag har sår i själen
Jag vill krypa ner i smärtan
och skyla mig med vissna höstlöv

Herre, bli inte förtörnad
Jag har ingen ofarlig färdväg
men jag har löfte om ressällskap
Det finns en mötesplats
Det finns stunder av närhet
Det finns en bröllopssal
Men Herre porten är så trång

Jesus, du går genom städer och byar
Du famnar alla på vår jord
Ge mitt samvete vila
Tack för hoppet om en morgondag
Mitt liv är en gåva
och jag har ett uppdrag
Må handling och bön bli till ett




Fri vers av Maria T
Läst 343 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-10-19 09:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jättefint!
2008-10-22

  Michaela Dutius
En text som jag tar till mig...så är det vägen har många vassa stenar...och bröllopssalen känns långt bort när vardagsgråheten nöter våra sinnen
2008-10-19

  mare VIP
Livets väg, är ofta svår.....men Gud har lovat att finnas där, alltid......
oavsett vad vi ``känner`` ``Tron är en fast tillförsikt, om det man inte ser, men hoppas`` :))
2008-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T